domingo, 29 de julio de 2012

EL HOBBIT....¿TRILOGÍA???



Doncs això sembla per el que es diu aquests dies per la xarxa i els principals mitjans periodístics.Sembla ser que Peter Jackson ha decidit ampliar les dues pel.lícules que tenia pensades (i que recentment ha acabat de grabar) per a l'adaptació de la famosa obra de J.R.Tolkien en una tercera,creant així una nova (e inesperada) tril.logía.


A l' espera de que la Warner ho confirmi , el director espera reunir per a l'any que ve als actors i equip d' aquesta nova saga cinematográfica per així poguer rodar noves escenes.


Segurament us estareu preguntant d' on treurà el material per a omplir tres pel.lícules ,tenint en compte que la novel.la del Hobbit es només un tom, a diferència de El Senyor dels Anells que eren tres amb lo que si quedava plenament justificat rodar tres pel.lícules...


Doncs bé,sembla ser que Peter i la seva tropa pretenen tirar de l' extens metratge que ja porten rodat i ¡atenció! dels apèndixs del Senyor dels Anells.


La estrena per la primera part d aquesta trilogia está pensada per al desembre del present any.I la següent se'n aniria al desembre del 2013.Es de esperar que la ultima part de la tril.logia s' estrenaría el desembre del 2014 si finalment s' arriba a rodar.


Les dues primeres pel.lícules superarien les dues hores de duració cada una d' elles (com per altre banda ja era  habitual en la tril.logía anterior).

Si m' ho pregunten jo diría que si que tindrem nova trilogía.Les pel.lícules del Senyor dels Anells van ser molt exitoses i per a la Warner la temptació de embutxacarse una bona morterada amb una mes que probable nova tril.logia exitosa té que ser MASSA temptadora...

No hay comentarios:

Publicar un comentario