miércoles, 29 de agosto de 2012

S' APROPA MISTS OF PANDARIA!!!



Doncs si.La flamant nova expansió de World of Warcraft ja s' acosta.Per ser mes exactes el pròxim 25 de setembre ja podrem passejar els nostres flamants pandes per tot Azeroth.Ueeeeee!!! :D

Repassem breument les principals novetats de la expansió:

-Nova raça: els Pandaren,que a difèrencia de les altres raçes no tenen una facció definida d' inici sino que en un moment donat (nivell 10 pel que recordo) hauran d' elegir si recolzen les accions de l' Aliança o per el contrari les de la Horda.

-Nou continent per explorar: Pandària,d' inspiració clarament oriental,pel que s' aprecia en els tráilers.

-Nova classe:els Monjos.Experts en el combat a mà nua...Els únics personatges que lluitaran cos a cos i només faran servir armes per als cops de gràcia.

-Increment del nivell d' experiència que poden adquirir els jugadors.¡Pugem a nivell 90!

-Possibilitat de fer servir les nostres mascotes de companyia en combats contra les mascotes dels altres jugadors.A través dels combats guanyaran experiència ,lo que els hi permetrà,com passa amb els nostres personatges,ser mes forts i obtindre noves habilitats.En pòques paraules,s' introdueix el factor Pokemon en el món de World of Warcraft.Es el que li faltava.¡Pot ser massa!




-Nova selecció de talents.Permetrà bàsicament una personalització més definida del nostre personatge.

-Un Mode Repte per als especialistes en treball en èquip i masmorres.Es jugarà en aquestes últimes a contrarellotge per obtindre millors recompenses qque dependran del temps en que les completem.¡Pot ser un repte molt estimulant i així ho espero!
 -Per últim pero no menys important: tornaran a haver-hi esdeveniments a camp obert:suposo que enfrontaments amb monstres poderosos i coses aixins que requeriran la colaboració entre varis jugadors.¡Torna el PvE (Player versus Environment,es a dir Jugador contra l' Entorn).¡La meva especialitat per el moment!

 En fi.¡Aviam que tal la experiència!¿Seran capaços la gent de Blizzard de millorar lo inmillorable? ¡Esperem amb moltes ganes que així sigui!

sábado, 4 de agosto de 2012

TRILOGIA D' EL HOBBIT CONFIRMADA


Doncs sí.Peter Jackson ha confirmat recentment via Facebook que la tercera part d' aquesta ja oficial trilogía es deixarà caure pel desembre del 2014.

Com ja vaig apuntar en un post anterior aquesta nova pel.licula no només es basará en el llibre homònim sino que tirarà dels apendixs i atenció novetat! notes i histories inacabades de J.R. Tolkien.

Tot això es conjugarà d' una manera coherent en la trama de les pel.lícules amb el resultat de que el tó de la història serà més fosc i seriós allunyantse així d' una possible història amb caire més infantil.

Recordem que el guió d' aquestes cintes ha sigut el.laborat pel mateix Jackson,Guillermo del Toro,Fran Walsh i Philippa Boyens.

Per altre banda,la primera pel.li de nom  El Hobbit :Un Viaje Inesperado s' estrenarà el pròxim 14 de desembre d' aquest any i El Hobbit : Partida y Regreso podrà ser vista tot just un any després ,el 13 de desembre del 2013.No se sap encara el títol de la ultima part de la tril.logía.

Ja vurem si li sortirà bé aquest cop a Peter Jackson aquest estirament potser un pèl forçat en forma de nova tril.logía...

MAN OF STEEL COMIC-CON TRAILER

No es veu del tot bé i no sé si durarà gaire però aquí teniu el trailer complet que es va veure a la recent Comic-Con celebrada a San Diego (California) el passat juliol.Si veient el teaser trailer deia que Man of Steel prometía ara ja dic que será un peliculón segur. ¿Superman emmanillat i custodiat per la Policia? ¡Hi haurà que veure-ho!!! Promet MOLT.


mas por jhonzmartin